Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANAT IZUČIO NA YOUTUBEU

On je najjači hrvatski tinejdžer i prvak u - obaranju ruku

Paulo Krbavac
Foto: Screenshot
21.07.2020.
u 22:43

Problem s treniranjem je bio taj što je uvijek bio odsječen od velikih sredina, a uzor mu je otac Danijel koji je osvajao trofeje u pikadu.

Najjači hrvatski tinejdžer dolazi iz istarskog Ročkog polja. Svoju je titulu zaradio na ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske u obaranju ruku koje se održalo u Sinju. 

Da bi pobjeda bila slađa 17-godišnji Paulo Krbavac titulu je osvojio kao potpuni početnik u konkurenciji s daleko iskusnijim suparnicima. 

Zanat je izučio na YouTube-u, a otkrio je i svoje tajne treninga, piše RTL.hr.

Nakon ozljede koljena, morao je napustiti nogomet, a novu je ljubav ubrzo pronašao u obaranju ruku. Na svojem prvom profesionalnom natjecanju osvojio je zlatnu medalju u juniorskoj kategoriji.

- Super osjećaj je prvi put obarati s nekim na stolu tko se s tim bavi.

Problem s treniranjem je bio taj što je uvijek bio odsječen od velikih sredina, a uzor mu je otac Danijel koji je osvajao trofeje u pikadu.

Sve sprave i nacrte je napravio sam, a na njima vježba sat do dva na dan. U principu, kako kaže, ne pazi što jede, ali nastoji da to bude zdrava i kvalitetna hrana.  Priznao je i kako ga je na turniru uhvatila trema, ali je na sudčev znak znao da mora dati sve od sebe. 

Povrh zlata za lijevu ruku, osvojio je i broncu u obaranju za desnu ruku. Presudnu ulogu odigrala je podrška obitelji. 

Paolo se pokazao jačim od suparnika i priprema se za Europsko prvenstvo u obaranju ruku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije