Tragedija u Slavoniji

Auto sletio u kanal: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

policija nesreća
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.02.2020.
u 18:26

Ozlijeđene osobe odmah su prevezene u vinkovačku bolnicu.

Danas je u popodnevnim satima, kod Otoka, nedaleko od Vinkovaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su osobe ozlijeđene.

Prema navodima policije OKC PU Vukovarsko – srijemske oko 16 sati zaprimio je dojavu da se na izlazu iz grada Otoka, na državnoj cesti broj 357, (relacija Otok-Vrbanja), dogodila prometna nesreća. Na mjestu događaja je izvan ceste, u cestovnom kanalu, prevrnuto, zatečeno osobno vozilo županjskih registarskih oznaka.

Dolaskom na mjesto događaja djelatnici hitne medicinske pomoći zatražili su tehničku pomoć kod oslobađanja jedne stradale osobe iz vozila. Ozlijeđene osobe odmah su prevezene u vinkovačku bolnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije