Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

U mjesec dana zaposlilo se 540 osoba, nezaposlenost u padu

\'17.03.2011., Sisak - U hotelu Panonija odrzan je 4.sisacki  Sajam poslova koji je organizirao HZZ podruznica Sisak. Izlozbene standove poslodavaca obislo je mnostvo nezaposlenih. Photo:Nikola Cutuk/
\'Nikola Čutuk/PIXSELL\'
16.11.2011.
u 12:58

– Broj nezaposlenih većim je dijelom smanjen zbog povećanja zapošljavanja. Evidenciju je tijekom listopada zbog zaposlenja napustilo 540 osoba – kaže Marina Kodba iz čakovečke područne službe HZZ-a

Na kraju listopada u Međimurju je bilo 2,2 posto manje nezaposlenih nego na kraju rujna, izvijestio je HZZ. Bez posla je 6390 građana, čak 792 manje nego prije godinu dana.
– Broj nezaposlenih većim je dijelom smanjen zbog povećanja zapošljavanja. Evidenciju je tijekom listopada zbog zaposlenja napustilo 540 osoba – kaže Marina Kodba iz čakovečke područne službe HZZ-a. Najviše slobodnih mjesta oglasile su trgovačke (130) i prerađivačke (111) tvrtke te obrazovne ustanove (100).

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar seneka
seneka
17:06 23.11.2011.

Falim te Bože da bu nešče delal vu ovi državi.Da mi kakti branitelji imamo za pana(pivo),i za kavicu dok bresposleni dreždimo f bircu ,u najlepši dobi svega živlenja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije