Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad isil-a

Trostruki bombaški napad na sjeveroistoku Sirije, više desetaka mrtvih

Sirija
Foto: Reuters/PIXSELL
11.12.2015.
u 17:13

Tri eksplozije dogodile su se ispred bolnice, na tržnici i u stambenoj četvrti u gradu Tel Tameru kasno u četvrtak, objavio je YPG putem interneta

Najmanje 50 ljudi poginulo je, a 80 je ozlijeđeno u trostrukom bombaškom napadu kamionima-bombama na sjeveroistoku Sirije, za što je odgovornost preuzela Islamska država, rekao je glasnogovornik kurdske milicije koja nadzire to područje.

Grad u sjeveroistočnoj pokrajini Hasaki nadzire kurdska milicija YPG, koja se bori protiv Islamske države uz potporu američkih zračnih napada. Kurdski borci zadnjih su tjedana u tom području postigli napredak, osvojivši grad al Hul.

Tri eksplozije dogodile su se ispred bolnice, na tržnici i u stambenoj četvrti u gradu Tel Tameru kasno u četvrtak, objavio je YPG putem interneta.

Glasnogovornik YPG-a rekao je da je šteta velika i da je poginulo između 50 i 60 ljudi, redom civili.

Islamska država poslije je objavila na internetu da su tri njezina borca detonirala tri vozila ciljajući kurdske "baze".

>> Sirija pod kontrolu Moskve, Irak ostaje Americi

Komentara 12

BE
berava
17:54 11.12.2015.

tipicno za prljavce ISIL-a,ali sreca je da je Pputin uzeo stvari u svoje ruke te ce kozohebci uskoro Bogu na istinu.

Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
18:12 11.12.2015.

Hocemo li sada vidjeti i sirijske zastave na Facebook profilima, ili se ovo ne broji???

DU
Deleted user
17:51 11.12.2015.

sto ne napisete da je to Sirijski KRSCANSKI grad ....pa vi I dalje svrsavajte na americke majmune ....."Triple terror: Up to 60 killed, 80 wounded, 3 car bombs explode in Syrian Christian town.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije