Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1800 kilometara

Trojica garešničkih zaljubljenika u biciklizam na dva kotača putuju do Atene

Guvernal,bicikl
Foto: Bojan Žalac
1/4
26.06.2014.
u 19:22

Bojan Žalac, Damir Rijetković i Miroslav Štrbac, članovi udruge "Guvernal", putuju preko BiH, Crne Gore, i Albanije do Grčke

Kako najbolje promovirati biciklizam, a pri tomu uživati u omiljenoj aktivnosti, te istovremeno ostvariti nesvakidašnji pothvat, pokazuju ovih dana Garešničani Bojan Žalac, Damir Rijetković i Miroslav Štrbac, članovi udruge "Guvernal".

Naime, oni su se biciklima zaputili u Grčku! Koristeći stari i novi godišnji odmor, na dvadesetodnevni put dug oko 1800 kilometara krenuli su ovih dana preko BiH, Crne Gore, Albanije, a nakon što stignu na cilj, odnosno Atenu, vratit će se vlakom. Ideja je rođena lani nakon što su se vozili Jadranskom obalom od Istre do Dubrovnika. Budući da svakodnevno bicikliraju, trojica se prijatelja nisu morali posebno pripremati za put, a dnevno planiraju prevaljivati 120 kilometara.

Jučer su se javili iz Budve gdje ih je kiša malko usporila, ali su, naravno, nastavili dalje pute Albanije. Na putovanju noće ili kod prijatelja, ili u šatorima.

>>Biciklisti kreću na 6. memorijalni ultramaraton od Vukovara do Dubrovnika

Foto: Bojan Žalac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije