Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u sad-u

Trogodišnji dječak pronašao pištolj u ormaru i upucao se u glavu

pištolj
Anto Magzan/PIXSELL
20.08.2013.
u 11:01

Nakon pucnjave otac dječaka Brian Holbrook na Facebooku je napisao: Nemam ništa protiv pištolja. Tako je izgrađena ova zemlja. I dalje podržavam drugi amandman.

Trogodišnji dječak pronašao je pištolj u ormaru u svom domu i ubio sam sebe tako što si je slučajno pucao u glavu, javlja CNN. Tragedija se dogodila prošlog vikenda u gradiću Dundee u američkoj saveznoj državi Michigan.

Tamošnja policija kazala je da je Damon Holbrook pronašao pištolj koji je pripadao obiteljskom prijatelju koji je živio u kući.

Nakon pucnjave otac dječaka Brian Holbrook na Facebooku je napisao: Nemam ništa protiv pištolja. Tako je izgrađena ova zemlja. I dalje podržavam drugi amandman.

No dodao je i da bi njegov dječak još uvijek bio živ da je pištolj spremljen onako kako je trebao biti i u poruci zamolio sve da pištolje drže izvan dohvata djece. 

>> Gradonačelnik New Yorka: Ovo je najveća zapljena oružja u povijesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije