Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

Tomislav Madžar ozlijeđen u prometnoj nesreći

tomislav madžar
Foto: Facebook
09.06.2018.
u 22:22

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da su u prometnoj sudjelovala tri osobna vozila, te da je pet osoba ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s četvrtka na petak oko 2.30 sati kod mjesta Bobota, među ozlijeđenim osobama je i dr. sc. Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za zdravstvo i sport.

 Madžaru je slomljena ključna kost, stradala su mu rebra te mu je naotečeno oko. No, kako doznajemo osjeća se dobro te se oporavlja u bolnici, što je potvrdio i fotografijom objavljenom na Facebooku. Zbrinuli su ga u bolnici u Vukovaru pa je prevezen u zagrebački KBC Sestre milosrdnice.

Inače, vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da su u prometnoj sudjelovala tri osobna vozila, te da je pet osoba ozlijeđeno. Nesreća se dogodila na raskrižju državne ceste Osijek - Vukovar, a baš na tome mjestu je dosad već bilo nekoliko nesreća.

Okolnosti nesreće nisu poznate, no doznajemo da je u trenutku nesreće Madžar bio suvozač. Njegov prijatelj je upravljao automobilom te se nije zaustavio na znak STOP. Tada je naletio drugi automobil te je došlo do sudara.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
06:30 10.06.2018.

Jedan savjetnik prijeti sudu, drugi strada u nepoštivanju propisa a šefica im se zalaže za red i zakon!

HR
Hrvatska
00:19 10.06.2018.

Brz oporavak.

AB
abendblatt
07:03 10.06.2018.

Slomio kljucnu kost,nije bio vezan,a vozac prosao Stop,dali je imao alkohola ili se to ne kontrolira kod uvazenih gosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije