Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Zagrebu zgrozilo javnost

Tko štiti zaštitare: Plaćamo glavama zbog poslova za koje dobivamo minimalac

Dubrovnik: Iznimne mjere osiguranja uo?i snimanja završne sezone Igra prijestolja
Grgo Jelavic/PIXSELL
11.09.2022.
u 16:25

Poginuli zaštitar nosio je oružje, koje nije upotrijebio, no većina zaštitara, izuzev onih u novčarskim institucijama, goloruko čuva druge zaposlenike ili tuđu imovinu, riskirajući nerijetko vlastiti život. Sedamnaest je zaštitara poginulo u Hrvatskoj u posljednjih otprilike 15 godina, prema podacima kojima raspolaže Sindikat zaposlenih u zaštitarskoj djelatnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

DQ
Dq
17:11 11.09.2022.

Dok ima onih koji pristaju raditi za smiješne iznose , ne budu ni plače bile primjerenije riziku .

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
06:47 12.09.2022.

Tko štiti prave hrvate zaštitare koji imaju Hrvatsku: Plaćaju glavama zbog mutnih poslova svojih domoljubnih balkanskih vođa i voditelja a za to dobivaju minimalac.

AN
anahty
16:37 11.09.2022.

Tko mu kriv sto nije otisao van ? Znam da to grdo zvuci, ali toliko i vrijedi zivot kod nas. A i od mirovine ne bi prezivio. Mozda da se uclanio u znase stranku. Odmah bi napredovao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?