Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFIL Jelene Milić

Tko je nova veleposlanica Srbije? Zbog Vučića otišla iz tv-emisije, Oluju zove zločinom Tuđmana, Miloševića i Amerikanaca

Jelena Milić
XinHua/PIXSELL
18.03.2022.
u 11:35

Jelena Milić radila je na povratku Srba u Hrvatsku, Oluju je osudila kao zločinački pothvat, a Plenkovića je napala zbog ravnodušnosti prema Jasenovcu. Kritizirala je međunarodnu zajednicu zato što nije osudila Oluju, ali i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića kad je kazao da nije svatko tko je dobio kaznu u Haagu ratni zločinac te istakla kako potpredsjednik Vlade RH Boris Milošević nije trebao ići u Knin dok god se taj događaj naziva proslavom.

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Zubatac
Zubatac
12:07 18.03.2022.

Svi oni tamo Oluju nazivaju zločinom, mozgovi su im toliko oprani da optužuju Hrvate kako su protjerali Srbe, međutim to nije smetalo našoj dragoj predsjednici da ugosti glavnog huškača Vučica , ne smeta ni HDZ-u.

SV
Sveznadar
11:51 18.03.2022.

Hrvatska može odbiti ovu provokaciju Srbije. Doduše, naša udvornička politika nikad nije napravila ništa što bi Srbiju ljutilo.

VE
VelikiPerica
12:00 18.03.2022.

Ja bi ju srdačno primio. Prvi dan bi joj poslao pozivnicu za proslavu Bljeska, drugi dan za proslavu Oluje. I nagovorio bi Antu Gotovinu da ju pozove na svoj rođendan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?