Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršajne prijave

Tko je brži – Audi ili BMW? Nove rekordne brzine na A1

autocesta
Sanjin Strukić/PIXSELL
30.09.2013.
u 18:56

Djelatnici Policijske uprave ličko-senjske imali su pune ruke posla ovog vikenda sa stranim državljanima na domaćim autocestama

Novi se rekordi brzina ruše na hrvatskim autocestama zbog čega su djelatnici Policijske uprave ličko-senjske imali pune ruke posla.

Naime, na dijelu autoceste A1, gdje je ograničenje 130 km/h, Mađar, Austrijanac i Ukrajinac nešto su jače pritisnuli papučice gasa te zaradili prekršajne prijave.

U Audiju se 37-godišnji mađarski državljanin zaletio s čak 258 km/h, a 36-godišnji Austrijanac dostigao, također u Audiju, brzinu od 246 km/h. Nešto manju brzinu, onu od 217 km/h, postigao je 43-godišnji Ukrajinac svojim BMW-om.

Sva trojica kažnjena su novčanim kaznama te su im izrečene zaštitne mjere 12-mjesečne zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske.

>>Kraj Lipovca autocestom projurili 216 i 208 km/h

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije