Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekonstrukcija vlade

Tireli: Ne bi bilo dobro da je smjena osvetoljubiv čin; Hrelja: Ne želim reći da će sada biti bolje

Nansi Tireli
Goran Stanzl/PIXSELL
11.06.2014.
u 15:38

Želim vjerovati da su nova rješenja dobra, ali s obzirom da sam jako dobro surađivao sa ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem ne želim reći da će sada sve biti bolje, poručio je Silvano Hrelja

Pravo pa i obveza premijera je da napravi rekonstrukciju. Bolje ikada, nego nikada. Ali ne bi bilo dobro da je to osvetoljubivi čin s obzirom na situaciju od prošle subote i izbacivanja Slavka Linića iz stranke. Smatra to Nansi Tireli, v.d. predsjednica Hrvatskih laburista koju u rekonstrukciji brine što nije došlo niti do jedne smjene koja bi imala utjecaja na gospodarstvo.  

- Bilo bi logično da su promijene nastupile u ministarstvima poljoprivrede, poduzetništva i obrta i regionalnog razvoja s obzirom da je najveći problem ove zemlje velik broj nezaposlenih, dužničko ropstvo građana koji ne mogu plaćati svoje račune i kredite i nepostojanje industrije- kaže Tireli.

Rekonstrukciju Vlade komentirao je i koalicijski partner, predsjednik Hrvatske udruge umirovljenika Silvano Hrelja.

- Ja sam još nakon sjednice Glavnog odbora SDP-a u subotu rekao kako će sada biti teško raditi i u Vladi i u stranci. Želim vjerovati da su nova rješenja dobra, ali s obzirom da sam jako dobro surađivao sa ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem ne želim reći da će sada sve biti bolje - poručio je Hrelja.

>>'Očekivala sam jedan širi zahvat, da će dirnuti ono što je srce ove Vlade'

>>Ma kakva rekonstrukcija, nama su potrebni prijevremeni izbori i nova vlada

Komentara 3

GI
gismund
15:46 11.06.2014.

ova tireli je totalno razočaranje na čelnom mjestu laburista....

Avatar tajar
tajar
16:15 11.06.2014.

Hrelja svojom izjavom želi dati javnosti do znanja da je ipak nešto radio. Surađivao je s Ostojičem. Vjerojatno na Master planu!

Avatar Carrera
Carrera
11:33 12.06.2014.

nikakve kozmetičke promjene u vladi ništa boljeg nam neće donijeti, treba raspisati prijevremene izbore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije