Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuspješan sastanak

Srbi i Albanci nisu se dogovorili oko spomenika u Preševu

'An ethic Albanian girl looks from a bus as she waits for departure to EU in southern Serbian border town of Presevo, October 20, 2012. There is growing alarm within the European Union at the number o
Reuters/Pixsell
10.01.2013.
u 21:14

Haljimi je rekao da će razgovori biti nastavljeni, ali nije precizirao kada, a ostali sudionici večerašnjeg sastanka zatvoreno za javnost, nisu željeli dati izjave.

Predstavnici Albanaca s juga Srbije i šef Koordinacijskog tijela za Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković nisu večeras postigli dogovor o spornom spomeniku pripadnicima OVPBM u središtu Preševa, javlja agencija Beta. Nakon više od tri sata sastanka u uredu OEBS-a u Bujanovcu, kojemu su nazočili predstavnici veleposlanstava SAD-a, Velike Britanije i Europske unije, predsjednik Partije za demokratsko djelovanje Riza Haljimi rekao je novinarima kako \"nema ništa novo u vezi sa zahtjevom Vlade Srbije da taj spomenik bude uklonjen\". Haljimi je rekao da će razgovori biti nastavljeni, ali nije precizirao kada, a ostali sudionici večerašnjeg sastanka zatvoreno za javnost, nisu željeli dati izjave.

>> Preševo: Hoće li ga Srbi dati za sjever Kosova?

Komentara 5

KL
klosarizpakostana
12:31 11.01.2013.

Rok im je dat do 17og januara a onda će od spomenika da ostane samo kratka ružna uspomena !

Avatar chelios
chelios
15:19 11.01.2013.

Znači mehanizacija žandarmerije će imati pune ruke posla. Samo napred žandarmerijo ruši to pogrdno ruglo.

TO
Toni50
17:15 11.01.2013.

Srbi i Albanci nisu se dogovorili oko spomenika u Preševu Hrvati i Slovenci se nisu dogovorili oko Ljubljanske Banke i Svete Gere . Zašto se to događa ? jel svako svoju Istinitu priču ima i kada je vani zima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije