Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CENTRU BORDEAUXA

Snažna eksplozija u Francuskoj: Jedna osoba u teškom stanju, dvoje ljudi nestalo

Violent explosion in a building - Bordeaux
Foto: Moritz Thibaud/ABACA/PIXSELL
1/4
06.02.2021.
u 12:20

Prvi podaci istrage govore o mogućoj eksploziji plinskih instalacija

Jedna je osoba teško ozlijeđena, a jedan se par smatra nestalim nakon snažne eksplozije još neutvrđena uzroka u manjoj zgradi u središtu Bordeauxa na jugozapadu Francuske, objavila je policija u subotu.

Eksplozija se dogodila u četvrti Chartrons i razorila je automehaničarsku radionicu te teško "urušila" dvije zgrade uz nju.

Prema policijskoj izjavi, ozlijeđena je 89-godišnja osoba koja je "u teškom stanju".

Nestali par za kojim se traga su automehaničar i njegova partnerica.

Prvi podaci istrage govore o mogućoj eksploziji plinskih instalacija

"Vatrogasci su iznijeli iz prostorija plinske boce,  no ne znamo još jesu li one izazvale eksploziju", rekao je  Eric Destarac, direktor za odnose s javnošću iz tvrtke za distribuciju plina Regaz.

Pedesetak vatrogasaca je na mjestu nesreće.

"Strahujemo da je možda broj žrtava veći jer su teško oštećene susjedne zgrade", rekao je jedan glasnogovornik vatrogasaca.

Komentara 1

Avatar Poskok
Poskok
13:49 06.02.2021.

Da su plinske boce eksplodirale ne bi ih vatrogasci iznijeli. Mislim da će prije biti nekakva religija mira razlog vatrometa, a ne instalacije. O tome ne pišete jer ne smijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije