Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE U KAMPANJU

Škoro objavljuje kandidaturu u nedjelju: uživo na internetu

Miroslav Škoro
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
21.06.2019.
u 14:33

Škoru su mediji dugo spominjali kao mogućeg predsjedničkog kandidata, a prije nekoliko dana definitivno je prelomio i odlučio da ide u utrku za predsjednika Republike

Miroslav Škoro, popularni glazbenik, poduzetnik i doktor ekonomskih znanosti, kandidaturu za predsjednika Hrvatske objavit će u nedjelju, 23. lipnja u 9 sati. 

Učinit će to uživo preko internetskih kanala. To pokazuje da bi njegova kampanja mogla biti malo drukčija od dosadašnjih.

Škoru su mediji dugo spominjali kao mogućeg predsjedničkog kandidata, a prije nekoliko dana definitivno je prelomio i odlučio da ide u utrku za predsjednika Republike. Njegova kandidatura učinit će sljedeće predsjedničke izbore najzanimljivijima i najneizvjesnijima dosad.

Škoro na predsjedničke izbore ide kao nezavisni kandidat, no ne odbacuje mogućnost podrške pojedinih političkih stranaka ili koalicija.

Razgovarat će sa svima koji prihvaćaju njegove stavove, bez obzira na to pripadaju li prema političkoj orijentaciji desnom centru ili centru. Mogućnost suradnje odbija jedino s ekstremnim političkim opcijama, dakako i lijevima i desnima. 

U kampanju vlastitim novcem

Svoju kampanju Škoro će financirati uglavnom vlastitim novcem, što si, kao uspješan glazbenik i poduzetnik, može priuštiti bez većih problema. Prva suradnica u izbornom timu bit će mu sestra Vesna Vučemilović, inače doktorica ekonomskih znanosti. S ostalim potencijalnim članovima svojega tima tek razgovara.

Supruga Kim i djeca Ivana i Matija nastavit će se baviti obiteljskim poduzećem te neće sudjelovati u izbornoj kampanji.
 

Komentara 51

NA
Nale50
15:25 21.06.2019.

.....a....šta mu bi...???

ID
Ivan.Dobrila
17:12 21.06.2019.

A Maja Šuput?

DU
Deleted user
18:03 21.06.2019.

Je im draga odlična lova a niš ne raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije