Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

"Skakavcem" dva puta ubo sumještanina u trbuh

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
01.11.2010.
u 12:26

Davora J. (27) iz Tršća policija sumnjiči za pokušaj ubojstva sumještanina.

U nedjelju navečer u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden je 27 godišnji Davor J. iz Tršća kojeg policija sumnjiči za pokušaj ubojstva sumještanina Gorana R. (28) kojega je izbo nožem.

Do sukoba dvojice mladića koji su se poznavali, ali, pričaju mještani Tršća, nisu izlazili zajedno niti se družili u istom društvu, došlo je u subotu navečer u oko 21.40 sati u kafiću u Školskoj ulici.

Davor J.počeo je vrijeđati i provocirati Gorana R. što se nastavilo tučnjavom u kojoj je Davor J. preklopnim nožem dva puta ubo Gorana R. u predjelu trbuha. Teško ozlijeđeni mladić odvezen je u KBC Rijeka , a napadač je otišao iz kafića, no čabarska policija ga je pronašla i uhitila.

Inače za Davora J. u mjestu kažu da nije mnogo izlazio, no kad bi izašao u društvo i malo popio znao je pokazati svoju "naglu ćud" i olako ulaziti u sukobe koje bi sam isprovocirao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije