Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sin se vratio iz Zagreba pa pronašao mrtvu majku u kući u Rudanovcu

policija
arhiva vl
16.01.2010.
u 16:04

Kobne je večeri jedna od susjeda kod ubijene bila na kavi te je iz njezine kuće izašla oko 17. 20 sati. Kaže da su razgovarale o uobičajenim stvarima te da su se inače dobro slagale.

Stanka Hinić (69) ubijena je u svojoj kući u Rudanovcu kraj Korenice, a mrtvu ju je u četvrtak oko 22.30 našao sin Miloš. 

– Bio sam u Zagrebu s jednim prijateljem. Kad sam ušao u kuću, ugledao sam u hodniku majku koja je ležala u lokvi krvi. Odsjekle su mi se noge i skljokao sam se u nesvijest. Prijatelj je zvao ambulantu i policiju – kaže Miloš Hinić (52) koji živi u Poreču. Veći dio jučerašnjeg dana proveo je na policiji. 

– Rekli su mi da je ubijena. Čuli smo se često telefonom. Ovih sam dana bio kod nje. Nikada se nije žalila da joj netko prijeti – kazao je Hinić. Stanka Hinić bila je omiljena među susjedima, a jedna od susjeda s njom je provela i zadnje sate života. 

– Te sam večeri bila u nje na kavi do 17.20. Lijepo smo, po svome dobrom običaju, porazgovarale. Bila je izvrsna susjeda i dobra sa svima u Rudanovcu. Muž Jovo umro joj je prije deset godina. Bio je direktor u Plavoj laguni u Poreču gdje su i živjeli i doselili se u svoju kuću u Rudanovac 1996. godine, poslije Oluje – kaže susjeda iz sela u koje se nakon ubojstva uvukao strah.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije