Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dali mu podršku

Šef HDZ-ove zajednice branitelja uz Prgometa

Prgomet
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
01.04.2017.
u 18:15

Filipović je naglasio je kako je 'HDZ jedan i jedinstven' te kako stranka 'ima samo jednog kandidata za gradonačelnika Zagreba'

Nakon ministara Damira Krstičevića i Tome Medveda, kandidaturu Drage Prgometa za gradonačelnika Zagreba jučer je podupro i predsjednik HDZ-ove zajednice branitelja "Gojko Šušak", umirovljeni general-bojnik Miljenko Filipović.

- Drago je naš kolega i prijatelj, suborac, brigadir Hrvatske vojske. Od prvog dana bio je na prvoj crti bojišnice - kazao je Filipović. Naglasio je kako je "HDZ jedan i jedinstven" te kako stranka "ima samo jednog kandidata za gradonačelnika Zagreba".

Očito je riječ o odgovoru stranke na kandidaturu Brune Esih, kojoj ankete daju prednost, a uz naklonost dijela HDZ-ova biračkog tijela, javno su je podržali i neki viđeniji HDZ-ovci, poput Andrije Hebranga i Stjepana Šterca.

> >  Prgomet poslao poruku HDZ-ovcima koji ga ne podržavaju u borbi za gradonačelnika Zagreba

> > Evo koliku podršku trenutno imaju kandidati za gradonačelnika Zagreba!

Komentara 15

DU
Deleted user
20:51 01.04.2017.

Samo Bruna....

BU
Bulaba
19:28 01.04.2017.

Pa Prgomet je trebao biti zajednički kandidat SDP-a i Mosta, sve je već bilo dogovoreno, od kuda sad da je kandidat HDZ-a?

SO
sofisticated
20:40 01.04.2017.

prgomet može dogurat samo do istoimenog mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije