Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gesta vrijedna hvale

SDP-ovi europarlamentarci donirali 300.000 kn Zakladi A. Rukavina

Zaklada Ana Rukavina, sdp,europarlamentarci
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
22.12.2013.
u 20:21

Čak 10.000 kuna mjesečno izdvojilo je od svojih primanja petoro esdepeovaca u Bruxellesu - Tonino Picula, Biljana Borzan, Marino Baldini, Sandra Petrović Jakovina i Oleg Valjalo

Zastupnici SDP-a u Europskom parlamentu donirali su 300.000 kuna Zakladi Ana Rukavina. Ukupna je to svota koju su zastupnici uplatili na račun Zaklade od početka svojih mandata.

Čak 10.000 kuna mjesečno izdvojilo je od svojih primanja petoro esdepeovaca u Bruxellesu - Tonino Picula, Biljana Borzan, Marino Baldini, Sandra Petrović Jakovina i Oleg Valjalo. Njima se danas osobno zahvalila upraviteljica Zaklade Marija Rukavina koja je istaknula da će uplaćena sredstva biti utrošena na ispunjenje njihova cilja, a on je ulaganje u hrvatski Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Donirana sredstva pribrojat će se novcu koji je prikupljen tradicionalnim božićnim koncertom 'Želim život' i telefonskim pozivima kojima su građani donirali milijun i 100 tisuća kuna.

- Znači, to je milijun i 400 tisuća kuna. To je velika brojka koju nismo očekivali jer su dosta teška vremena. Mi smo sretni i zahvalni. I vi ste svojim radom pridonijeli tome da Zaklada uprihodi takva sredstva - kazala je Marija Rukavina.

>>Tisuće ljudi na koncertu Zaklade Ana Rukavina!

Komentara 5

NV
novo vriijeme
21:19 22.12.2013.

Sada bi bilo lijepo da osim svojoj zakladi, doniraju za neki domu za beskućnike ili evo najnoviji primjer nekog bolesnog djeteta, onda bi to bio pravi altrizam.

CH
chemica
20:58 22.12.2013.

Ajde da je bar nekakva korist i od njih, da sav plijen ne pospreme u vlastite džepove. Minimalna korist. Sramota je pak nemjerljivo veća, kada nas ovakvi likovi predstavljaju u EU parlamentu. Jezovita je sama pomisao.

OS
osica
10:56 23.12.2013.

Lijepo i hvale vrijedno - no lako je dati kad imaš puno, adoniranje su i obećali u kampanji pred izbore za EU, zbog kojeg glasa više. EU izbori su pred vratima, a primanja 48.ooo KN. Jadni moj narode - neki neki za to rade 2 godine, nekimaje to dvogodišnja mirovina i još zovu humanitarni telefon Zaklade Ane Rukavina," eto to su pravi humanitarci Hrvatske- od srca i s dušom otkidaju od svojih usta."Sve ovo drugo je politička propaganda, na koju naravno imaju pravo, ali donirani novac je svakako vrijedan pažnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije