Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovrinović na fejsu

Saborski zastupnik ima poruku za građane: I dalje trpite, neka Vas čerupaju!

ivan lovrinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.03.2017.
u 09:28

''Zašto ne nađu neke druge izvore za punjenje proračuna nego kažnjavaju ljude koji su vrijedno radili i ulagali u nekretnine'', kaže Lovrinović u svom videu

Saborski zastupnik Ivan Lovrinović na svom Facebooku objavio je video u kojem se osvrnuo na porez na nekretnine. Kaže da je najava uvođenja poreza na nekretnine neprihvatljiva i da je svi skupa trebamo odbiti.

"U ovoj zemlji prosječan građanin naučio je višak svog novca ulagati u nekretnine, a ne držati u fondovima ili u bankama. Tijekom proteklih nekoliko desetljeća naši su roditelji, djedovi  ulagali u te nekretnine, plaćali građevinski materijal, porez na građevinski materijal, izvođače radova...i sada netko predlaže da to sve što je napravljeno ponovno treba oporezivati...", kaže, između ostalog, Lovrinović u svom videu. 

"Zašto ne nađu neke druge izvore za punjenje proračuna, nego kažnjavaju ljude koji su vrijedno radili i ulagali u nekretnine", kaže Lovrinović.

> > Otkrivamo sve o porezu na nekretnine – u porezne škare 2,2 milijuna stanova i kuća

Komentara 27

BR
Brandfackel2
10:09 29.03.2017.

Pojedine nekretnine datiraju još iz vremena Austrougarske monarhije tako da će biti oporezovane praktično u osam do deset država! Jedina iznimka je bila NDH. Svi ostali režimi u zadnjih stotinjak godina na ovim prostorima nemaju socijalnu notu nego se radi o čistom lopovluku spram malenog čovjeka.

CA
campa
10:01 29.03.2017.

Slažem se s Lovrinovićem.Treba raspisati referendum pa neka narod odlući a ne politička oligarhija.

TA
taxiico
10:03 29.03.2017.

bravo g.Lovrinovicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije