Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad na gradilištu

Radnik se bori za život: Krov dvorane popustio pod njim

hitna portal, rebro (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
28.07.2013.
u 17:00

Prema informacijama od nedjelje u 14 sati stabilnije je, ali još nije izvan životne opasnosti.

U koprivničkoj bolnici za život se bori B. M. iz Ivankova pored Vinkovaca. Jučer je na gradilištu dvorane Osnovne škole Sokolovac, u istoimenoj općini južno od Koprivnice, teško ozlijeđen kad je pod njim popustio dio krovne konstrukcije. S visine od oko 7 i pol metara pao je na beton i pretrpio unutarnja krvarenja. Prema informacijama od nedjelje u 14 sati stabilnije je, ali još nije izvan životne opasnosti.

Inače, kako doznajemo, dvorana se gradi već dugo, gradilište je otvoreno barem dvije godine. Izvođač radova je vinkovački Kulić invest. Podignuti su noseći stupovi i u tijeku je izrada krovne konstrukcije. Na teren je izašao i inspektor zaštite na radu.  

>> Radnik (60) pao sa šest metara visoke skele i teško stradao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije