Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rad kod nas

Radnici iz BiH mogu ići na sezonski rad u Hrvatsku

Konobari
Marko Lukunić/PIXSELL
08.10.2014.
u 15:34

- Ova procedura traje već duže vrijeme, zbog čega smo uputili nekoliko dopisa s molbom da nacrt dogovora konačno bude potpisan - kazali su u Agenciji.

Hrvatski Zavod za zapošljavanje dao je pozitivno mišljenje na sporazum o sezonskom zapošljavanju radnika iz BiH u Hrvatskoj.

U Agenciji za rad i zapošljavanje BiH rekli su kako je sporazum o sezonskom zapošljavanju radnika upućen u Ministarstvo rada kako bi i oni iznijeli svoj stav i kako bi Vlada Hrvatske mogla odrediti potpisnika dokumenta.

- Ova procedura traje već duže vrijeme, zbog čega smo uputili nekoliko dopisa s molbom da nacrt dogovora konačno bude potpisan - kazali su u Agenciji. 

>>Nezaposlenih 287.000, sezonci se još ne 
vraćaju na burzu

>>Ekonomistica, tehničar bez plaće, umirovljenica, inženjer... dolaze svaki dan u pučku kuhinju

Komentara 15

DU
Deleted user
15:44 08.10.2014.

Da,sigurnosne provjere osoba koje ulaze biti će traljave kao i u Uredu sadašnjeg Predsjednika...

Avatar franioprvi
franioprvi
16:06 08.10.2014.

A zasto onda non stop pisete da kod nas ima pola milijuna nezaposlenih ??!!

ŽU
žuna
16:21 08.10.2014.

tako i treba, naši na zavod za zapošljavanje, bosanci posao. u ratu ih zbrinuli, naoružali,pomagali na sve načine, njihovi političari nas pljuju gdje stignu!! Doduše uz svesrdnu pomoć pušićke i ive pravednika. tako nam i treba. još i budu birali zastupnike u Sabor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije