Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Putinova vojska primila je strašne udarce u Ukrajini i nije u stanju suočiti se s NATO-om

06.08.2022. u 14:24

Kolovoz je vrijeme za plažu, ali ne i u Washingtonu koji mora biti budan te istodobno promatrati razvoj događaja u ratu u Ukrajini, kineske vojne vježbe oko Tajvana te sve ratoborniji Iran

Komentara 60

Avatar DRFT
DRFT
18:28 06.08.2022.

Ako zna kako, i goloruk narod može pobijediti osvajačku silu. A da se može uspješno voditi svoj, narodni rat protiv osvajačkog rata, bez obzira na to koliko se god on mnogima činio bezizglednim, to govore mnogo dalja i bliža povijesna zbivanja, koja također svjedoče da će sudbina miroljubivih naroda i u budućnosti biti u njihovim vlastitim rukama, a ne toliko u planovima, volji i tobožnjoj svemoći agresora. Da bi se uspješno vodio ( obrambeni ) rat protiv ( osvajačkog ) rata , potrebno je prije svega znati kako se on može voditi i dobiti i pod nejednakim uvjetima , kad je jedan slabiji pa čak i goloruki narod suočen sa tobože svemoćnom osvajačkom silom .

DA
danijelrukavina4
14:26 07.08.2022.

"Ruski svet" zapeo u Ukrajini. Špijun 3. klase je svojim "mudrim " vođenjem Rusije za slijedeće 3 generacije zatrovao odnos sa ukrajincima.

SA
sasha68
16:31 07.08.2022.

kad se sjetim koliko se bahate,kočopere,svaki dan prijete novoj zemlji, a već 6 mjeseci ne mogu slabu,razjedinjenu siromašnu zemlju proć a da ne razore komplet grad i pobiju sve..sto to govori? jadni su i slabiji mnogo nego sto misle, imamo takve lajave i preko drine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije