Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka na Facebooku

Pupovac na traktoru: Namjerava na put, ali ne 'tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti'

Milorad Pupovac
Foto: Facebook
1/3
09.05.2019.
u 09:46

Pupovac se nedavno osvrnuo na raniju izjavu saborskog zastupnika Hrasta, Hrvoja Zekanovića, kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd, te da trebaju paliti traktore i 2019. Pupovac je poručio, ako ih budu tjerali da s traktorima vode kampanju, da će "dopuniti ćirilicu i traktorima".

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, na stranici svoje stranke objavio je fotografiju kako sjedi u traktoru.

"Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka.

Tom prilikom Milorad Pupovac isprobao je jedan od traktora kojim namjerava uskoro na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Brisel!", stoji u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, Pupovac se nedavno osvrnuo na raniju izjavu saborskog zastupnika Hrasta Hrvoja Zekanovića kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd, te da trebaju paliti traktore i 2019.  Pupovac je poručio, ako ih budu tjerali da traktorima vode kampanju, da će "dopuniti ćirilicu i traktorima". Ali, dodao je, neće ići u smjeru u kojem "oni misle" već u drugom."Ako žele da s traktorima uđemo u Bruxelles, ući ćemo", rekao je SDSS-ov Pupovac. 

Reagirajući na to Zekanović je pak izjavio kako je Pupovac "sklon kritiziranju svih ostalih, sklon je kritiziranju hrvatske države. Najavljuje odlazak traktorima u Bruxelles, a moj mu je savjet neka krene što prije i neka tamo i ostane", dodao je.

Video: Brkić o aferi "sms"

Ključne riječi

Komentara 25

ZA
zazidje
09:51 09.05.2019.

Ajde Milorade, samo po gasu

KO
komar64
18:25 09.05.2019.

I jest za oranje...i to plitko.

ZI
zip123
22:39 09.05.2019.

Konacno u svom izdanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije