Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pula: Susjedi se svađaju zbog dimnjaka

kecman
Saša Miljević/PIXSELL
04.02.2010.
u 16:33

Dimnjačare je na krov pustio nakon duljeg nagovaranja, no na koncu nije dopustio da ga se odčepi jer tvrdi da je začepljen njegov dimnjak, a susjedi su se spojili bez njegova dopuštenja.

PULA - Susjed Đanfranko K. sustavno nas maltretira već godinama, a posljednji se slučaj dogodio danas, kad sam ga zatekla kako prčka po dimnjaku. Kako nam je već jednom začepio dimnjak, počela sam vikati, a on je na to opsovao, skinuo gaće i pokazao mi spolovilo, priča Svetlana Kečan (45) iz Banjola gdje u stanu brata Đanfranka K. živi s nevjenčanim suprugom Ivom Matićem (46) i dvojicom malodobnih sinova. Na katu iznad stanuje Đanfranko K. Valentina Kečaj dodaje da se stan zadimi čim nalože vatru, pa smatra da njenu obitelj Đanfranko K. pokušava ubiti.

Odmah je otišla na policiju, a zatim su došli dimnjačari i krim-policija. Đanfranko K. tvrdi da se nije penjao do dimnjaka te da Svetlana sve izmišlja.

- Promatrao sam dimnjak iz dvorišta jer je izlazio smrdljiv dim, valjda jer susjedi lože svakojako gorivo. Vidjela me Svetlana, počela me vrijeđati, a ja sam revoltiran skinuo hlače. Ako im nije dobro, neka se odsele - kazao je.

Dimnjačare je na krov pustio nakon duljeg nagovaranja, no na koncu nije dopustio da ga se odčepi jer tvrdi da je začepljen njegov dimnjak, a susjedi su se spojili bez njegova dopuštenja. Valentina kaže da bi se rado odselila, ali nema novaca, a u Banjolama plaća samo režije.

Ključne riječi

Komentara 6

BT
bili-tartuf
16:47 04.02.2010.

ma...nnneee,.. moj zerman je oni cá tamo blizu ima stari Top u dvoristu....(a i ova Svetlana, je vajka nezadovoljna)..-:)

OJ
Ojhaa
17:43 04.02.2010.

nek zovu Ahtisaarija da riješi......

IM
imotska
19:21 04.02.2010.

Zašto znak STOP ne piše i na čirilici. Mogla bi se ugrožena tetka osječati više nego ugroženom a onda opet ispočetka 1991.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije