Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA ČETVORICA

Pucnjava kod Novog Sada: Ispred škole ubijena dva mladića

Srpska policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
25.08.2023.
u 09:22

Policija je odmah uhitila četiri osobe zbog sumnje da su umješane u pucnjavu

Dvije osobe ubijene su u pucnjavi koja se sinoć dogodila ispred Osnovne škole Desanke Maksimović u Futogu, prigradskom naselju Novog Sada. Policija je odmah uhitila četiri osobe zbog sumnje da su umiješane u pucnjavu. Među njima je i osumnjičeni za teško ubojstvo, piše Telegraf. 

Dvadesetogodišnji Miloš M. ranjen je u glavu te je prevezen u bolnicu, no ondje je pogledao ozljedama, a godinu dana mlađi Nikola Š. ubijen je na licu mjesta. Na obojicu mladića pucano je iz automobila, a uhićena su četvorica mladića u dobi od 21 do 26 godina. 

Motiv pucnjave nije poznat, no nagađa se da se radi o prijašnjem neriješenom sukobu. Policija je sinoć provela opsežnu akciju, cijeli Futog je bio blokiran, kao i izlazi iz Novog Sada. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:17 25.08.2023.

Ako ikako može, ne javljajte nam vijesti iz ove uvijek prijateljske države. I da, jugoslavija vam već jako dugo ne postoji. Zahvaljujući hrvatskim braniteljima. Čudi me da te činjenice, ovako kvalitetni i profesionalni novinari nisu svjesni.

KR
kruti170
10:06 25.08.2023.

pogledao ozljedama?

LU
Lukeruk
09:44 25.08.2023.

Nebitna vijest iz zaostalog pašaluka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije