Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u tuzli

Profesor engleskog jezika čekićem izudarao ravnateljicu i pedagoginju!

Tuzla
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
17.01.2019.
u 12:55

Navodno se pokušao osvetiti još dvjema članicama stegovnog povjerenstva, no nije ih uspio pronaći pa su one izbjegle sudbinu svojih kolegica.

Ravnateljica i pedagoginja gimnazije u Tuzli u teškom su stanju nakon što ih je fizički napao i teškim čekićem za razbijanje betona izudarao njihov kolega, profesor engleskog jezika u toj školi, potvrdili su u četvrtak iz tuzlanskog Kliničkog centra.

Alma Mujkanović, ravnateljica Gimazije Ismeta Mujezinovića te pedagoginja Nura Čosićkić podvrgnute su operativnom zahvatu na Neurokirurškoj klinici zbog ozljeda glave koje im je u srijedu nanio Fuad Isabegović, profesor u istoj školi.

Iz bolnice su izvijestili kako je stanje ozlijeđenih žena ipak stabilno te kako su izvan životne opasnosti. To je za portal Faktor potvrdila glasnogovornica Kliničkog centra Ersija Aščerić-Mujedinović.

Policijskim je očevidom utvrđeno kako ih je fizički napao i teško ozlijedio Isabegović, koji je kolegice pritom udarao teškim čekićem-macolom.

Povod za ovaj brutalni obračun bio je stegovni postupak koji je pokrenut protiv Isabegovića zbog nesavjesnog rada, zbog čega mu je prijetila suspenzija s radnog mjesta. Na ravnateljicu je nasrnuo u njenom uredu, a nakon toga je osvetnički pohod nastavio na hodniku gdje je naišao na pedagoginju.

Navodno se pokušao osvetiti još dvjema članicama stegovnog povjerenstva, no nije ih uspio pronaći pa su one izbjegle sudbinu svojih kolegica.

Nasilni profesor priveden je u policiju i tamo ispitan, a tijekom dana bi treba biti predan tužiteljstvu. Prijeti mu optužnica zbog kaznenog djela pokušaja ubojstva.

Kamera snimila zastrašujući trenutak: Pogledajte što je palo na auto ove žene

 

Komentara 3

IV
ivica.vranjic
23:51 16.01.2019.

E sad...dal je bolje da ih je načekićao ili nasikirao?

Avatar Apsalar
Apsalar
13:05 17.01.2019.

BiH je davno prije nas usvojila Istambulku... Vidi se da je napredovala. Sad se visokoobrazovani mlate macama. Go Istanbul convention!

Avatar Kljusar
Kljusar
03:19 17.01.2019.

U bosni (tadašnjoj ND Hrvatskoj) su u periodu 1941 do 1944 sile Osovine izvele 7 ofenziva protiv antifašista boraca za slobodu, partizana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije