Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Predsjednik i premijer čestitali Dinamu na sjajnoj pobjedi protiv Tottenhama

Europa League - Round of 16 Second Leg - Dinamo Zagreb v Tottenham Hotspur
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
19.03.2021.
u 08:11

Nogometaši Dinama priredili su čudo nakon što su u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige na stadionu Maksimir nakon produžetaka pobijedili Tottenham sa 3-0

Predsjednik RH Zoran Milanović i hrvatski premijer Andrej Plenković čestitali su Dinamu na plasmanu u četvrtfinale Europske lige nakon pobjede 3-0  protiv Tottenhama kojom su "Modri" nadoknadili poraz 0-2 iz Londona.

"Bravo, Dinamo", kratko je napisao Milanović na Facebooku.

Bravo Dinamo!

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 18. ožujka 2021.

"Modrima" je čestitao i hrvatski premijer.

"Čestitke GNK Dinamo Zagreb na sjajnoj pobjedi. Puno uspjeha u četvrfinalu UEFA Europa League," napisao je Plenković na Facebooku.

Čestitke GNK Dinamo Zagreb na sjajnoj pobjedi. Puno uspjeha u četvrfinalu UEFA Europa League! #UEL

Objavljuje Andrej PlenkovićČetvrtak, 18. ožujka 2021.

Nogometaši Dinama priredili su čudo nakon što su u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige na stadionu Maksimir nakon produžetaka pobijedili Tottenham sa 3-0 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice.

Tottenham je u Londonu slavio sa 2-0, no Dinamo je u uzvratu golovima Mislava Oršića (63, 83, 106) uspio prirediti senzaciju izborivši plasman u četvrtfinale.

Boysi ispred stadiona nakon pobjede nad Tottenhamom

 

Komentara 2

DU
Deleted user
09:39 19.03.2021.

Da a drzavna hrt ne moze vrsiti prijenos utakmice...a moze se danima gledati dezurnog cmizdrasa pupavca...

GE
genex
10:09 19.03.2021.

bolje im je da od.ebu od dinama.znamo mi dobro tko je podržavao i napravio akcijski plan za rušenje dinama.oni dobro znaju da je nogomet,hrvatska reprezentacija i dinamo još jedino ostalo kao nacionalna kohezijska snaga i to su nam željeli uništiti.to su obični smrdljivci koji ne mogu ili ne žele napraviti pošten stadion. umjesto da obnove poljud, izgrade kantridu i podignu ostalim prvoligašima pristojne stadione oni žele uništiti klub koji vuče sve ostale i zbog kojeg su i svi ostali klubovi bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije