Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji skupovi

Predizborni desant na Pennsylvaniju ​zadnje trojice američkih predsjednika

07.11.2022.
u 11:32

Kada je riječ o Zastupničkom domu, Republikanci prema anketama imaju značajnu prednost

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
14:06 07.11.2022.

Mora se ovo promijeniti. Vi ni ne znate, ovdje je na snazi zakon o pobacaju cak I poslije samog rodjenja, djecu u skolama uce da muskarci mogu roditi I da doktor u trenu rodjenja "pretpostavlja" spol djeteta po spolnom organu. Policija ne smije izaci na uvidjaj ako je vrijednost ukradene robe ispod $1000 niti zaposlenici ducana ne mogu zaustaviti kradljivce. Ne smiju im ni prigovoriti. Kalifornija I zapadna obala preplavljeni su beskucnicima, u velikim gradovima sjeveroistoka ubojstva su na najvisoj razinu ikada. Clanice kongresa u financijakom odboru ima losiji kredit nego prosjecni ilegalnih useljenik, clanice u odboru za medjunarodna odnose su radikalne muslimanke. Ima ih jos puno koji I danas traze zatvaranje svega zbog Covida, zemlja neovisna o uvozu energenata moljaka bliskoistocne I juznoamericke zemlje povevcanje proizvodnje. Inflacija je gora nego u vrijeme Cartera, cijene svega u zadnje dvije godine skocile su preko 100%. Drag queens drze prvasicima nastavku I seksualnu odnosima, u slikovnicama prvasica dva djecaka imaju spolno odnos. Mogu ovako satima.

Avatar nekakav
nekakav
11:38 07.11.2022.

i tiho, kao kad s brijega za bačenim kamenom kreće, ko zlatne zvijezde sred snijega kotrljahu oči se pseće.... kamen je bačen, kreće show, demokrati gube i senat i kongres, pa će biden sad doživljavati napade kao što ih jee trump. a gdje se sakrila kamila...? jel se zna što, živa, sad ima vremena posjetiti texas, na granici sa meksikom? sad je nije briga za migrante, kojih je sada 10 puta više nego za vrijeme trumpa?

XA
xaron
04:48 08.11.2022.

Ti izbori u Pennsylvaniji su jako čudni. Fatterman (D) je nedavno imao moždani idar koji je ostavio vidne posljedice, Na duelu sa Ozom ((R) djelovao je jako loše, teško i nepovezano je govorio - vjerovatno nije za sada spreman zaa bilo koji posao. Njegov oponent Oz nije ni na nivou balkanskih politiçara. Tuga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?