Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt u ljubljani

Poznati pokeraš milijunaš drogiran je pao u rijeku i udavio se!

 Johannes Helmut Strassmann
Facebook-profil
16.07.2014.
u 15:17

Mladić je posljednji put viđen 21. lipnja a tjedan dana nakon nestanka, točnije 27. lipnja, tijelo mu je pronađeno u Ljubljanici

Njemački pokeraš i milijunaš Johannes Helmut Strassmann (29) drogiran je pao u rijeku Ljubljanicu i udavio se. Pokazali su to nalazi obdukcije slovenskih vještaka, javlja Blic.

Mladić je posljednji put viđen 21. lipnja a tjedan dana nakon nestanka, točnije 27. lipnja, tijelo mu je pronađeno u Ljubljanici. Strassmann se u Ljubljani zaustavio na putu za hrvatsko primorje gdje je planirao provesti odmor. Susreo se s prijateljima iz pokeraških krugova i nakon toga nestao. U opsežnoj potrazi za jednim od najboljih igrača pokera u Europi koji je na turnirima zaradio oko 1,5 milijuna dolara, slovenska policija pročešljala je okolicu Ljubljane te uključila i helikoptere.

Istraga je pokazala da na tijelu 29-godišnjaka nisu pronađeni tragovi nasilja, da je umro u noći nestank te da je u organizmu imao tragove halucinogene droge.

>>Njemački pokeraš pronađen mrtav u Sloveniji

>>Slovenska policija psima i helikopterima traga za slavnim pokerašem milijunašem

Komentara 3

UN
unbekant
18:49 16.07.2014.

Milijunas a koristijo drogu,ma jel moguce,i bas dosao na balkan da se nadrogira i utopi,hehehheheheehe mos misliti.......

EP
epulon
21:13 16.07.2014.

Zašto nisam iznenađen?

DU
Deleted user
07:08 17.07.2014.

Tatjana Lisjak: udaviti ili zadaviti znači rukama ili užetom stegnuti nekome vrat ... Utopiti se je hrvatska riječ a udaviti je to isto na srpskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije