Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve joj se vidjelo...

Požalila se zbog kupaćeg kostima koji je kupila, a onda joj otkrili što je učinila

kupaći
Foto: Twitter
03.07.2019.
u 09:02

Djevojka se trgovini žalila kakav su joj to kupaći kostim poslali, no oni su joj objasnili da ga je zapravo krivo nosila

Djevojka po imenu Lyndsey požalila se kompaniji od koje je kupila kupaći kostim kako nije dobro sašiven, no onda je dobila odgovor kojem se nije nadala.

Ona je, naime, kupila jednodijelni bikini na jedno rame preko online trgovine Pear Swimwear.

– Nosila sam danas ovaj kupaći kostim. Rastegnuo se jako, a nosila sam ga samo nekoliko sati. Moja vagina cijelo je vrijeme bila vani. Treba li se toliko rastezati? – poruka je koju je poslala prodavačima.

– Bilo mi je loše i neugodno. U početku je bilo potpuno uredu, no onda je postalo sve gore – dodala je i priložila fotografiju.

Kada su vidjeli kako je odjenula kupaći kostim, odmah su znali u čemu je stvar.

Djevojka je, naime, naopako odjenula kupaći pa je dio koji je trebao ići preko ramena stavila između nogu, a taj dio je puno uži pa je zato imala problem s pokazivanjem intimnih dijelova.

– Žao mu je što si se osramotila u svom kupaćem kostimu, no prema fotografiji se vidi da ga nosiš pogrešno. Na kupaćem kostimu treba biti zlatna etiketa koja ti se treba nalaziti na vrhu leđa. Najtanji dio kupaćeg kostima je naramenica koja ide preko ramena. Nadam se da to pomaže – pojašnjeno joj je iz trgovine.

Shvativši kako je bikini nosila pogrešno, Lyndsey se na kraju svemu dobro nasmijala, a komičnu situaciju objavila je na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 11

BE
Bela
09:54 03.07.2019.

Kako "jednodijelni bikini"??? pa bikini je sam po sebi DVODIJELNI kupaći. na stranu sad kaj je vijest glupost

IL
ilija26
09:28 03.07.2019.

Vijest dana

Avatar taqa
taqa
10:16 03.07.2019.

Zevnula ko periska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije