Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽAN UDAR

Potres od 4,3 stupnja pogodio jug BiH, osjetio se i u Hrvatskoj

potres
Foto: Borna Filić/PIXSELL
31.10.2016.
u 12:03

U Županijskom centru 112 u Dubrovniku Hina doznaje da se potres osjetio na širem dubrovačkom području

Seizmološka služba Republike Hrvatske zabilježila je danas u 10.38 sati jak potres s epicentrom kod Mostara, koji se osjetio i na jugu Hrvatske.

Magnituda potresa iznosila je 4.3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VI. stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Prema raspoloživim informacijama, potres se u Hrvatskoj osjetio na južnom obalnom području, priopćeno je iz Seizmološke službe RH.

U Županijskom centru 112 u Dubrovniku Hina doznaje da se potres osjetio na širem dubrovačkom području. Građani su u ŽC 112 prijavili trešnju na području od Pelješca preko Dubrovnika do Župe dubrovačke. Zasada nije prijavljena nikakva materijalna šteta.

>> Seizmolozi tvrde: Potresi u Italiji mogli bi u domino efektu trajati tjednima

>> Što je potres i kako nastaje?

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
12:49 31.10.2016.

1979 Dubrovnik i dubrovacko podrucje pogodio je jak i rusilacki potres......tektonski poremecaju na Apeninskom rasjedu iako to neki negiraju utjecu i na juznojadranski rasjed i pomicanja u podrucju Albanije..CG i Dubrovackog podrucja pa sve do Makarske. Treba biti oprezan, napravitii zalihu hrane i ne boraviti u starim nesigurnim građevinama...

DU
Deleted user
12:31 31.10.2016.

Sve bliže i bliže. Ovo mi se ne sviđa, nimalo.

KS
krao_sam
11:58 31.10.2016.

dodjite braco ako vec niste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije