Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan napad u Italiji

Poslala mu prijatelja na hitnu, pa je golim rukama pokušao udaviti liječnicu

doktor
Foto: Pixabay
1/3
11.01.2023.
u 01:30

Muškarac (28) koji je pratio jednog pacijenta brutalno je napao liječnicu nakon što je preporučila odlazak na hitnu pomoć. Ovo nije prvi slučaj napada na medicinsko osoblje.

U bolnici u talijanskom gradu Udine brutalno je fizički napadnuta liječnica nakon što je pacijentu savjetovala odlazak na hitni prijam. Njegovu prijatelju očito se nije svidjela ta ideja jer ju je na to golim rukama pokušao udaviti. Policiji je rekla da su počinitelj i muškarac kojem je bio pratnja tvrdili da su migranti i beskućnici te da nemaju dokumente, a pacijent je navodno imao problema s bolovima u nozi. Pacijent se normalno ponašao, ali se počinitelj ponašao uznemireno i agresivno nakon što su savjetovali pacijentu da potraži pomoć hitne službe.

Preplašena liječnica pozvala je policiju, a napadač ju je na to počeo daviti i pokušao udariti. Rekla je kako je na nekoliko trenutaka mislila da će umrijeti. Na sreću, u pomoć joj je pritekla kolegica s kojom je bila u smjeni.

Posljedice napada vide se i na fotografijama vrata liječnice koje je objavila na društvenim mrežama. "Već neko vrijeme razmišljam o novome fakultetu i promjeni profesije. Nakon ovoga sigurna sam da je to prava odluka i počinjem s tim prvom prilikom", rekla je talijanskim medijima.

Ovo nije jedini ovakav napad, u Italiji je zabilježeno čak 2500 slučaja napada na medicinsko osoblje godišnje.

>> VIDEO: Simptomi raka pluća često su nespecifični, ovih 9 nemojte ignorirati

 

Komentara 1

AN
AnteV
06:33 11.01.2023.

Golim rukama!!! Što se to inače radi u rukavicama😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije