Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KWIZARD MEGA KVIZ

Ponovite gradivo od 5. do 7. razreda: Znate li i vi riješiti ovaj kviz koji je za školarce šala mala

Učenica
Foto: Pixabay
1/3
10.09.2023.
u 12:29

Dok vi testirate svoje znanje kroz zabavne kviz formate, vaši školarci uz vas mogu učiti i ponavljati gradivo ostalih predmeta.

Krenite već danas na putovanje kroz znanje i posjetite Kwizard te pronađite svoj kutak za ponavljanje gradiva gdje možete testirati znanje sa svojim školarcima.

​S veseljem i ove godine objavljujemo super mega kviz za ponavljanje znanja. Kwizard donosi više od 100 pitanja za svaki razred uz nasumični izbor pitanja svaki put.​

​Kwizard je platforma nastala iz potrebe da se školarcima pomogne pri učenju, pri samostalnosti i savladavanju gradiva te posredno smanje poteškoće vezane uz gradivo i uljepšaju školski dani.

​Namjenjena učenicima od petog do osmog razreda osnovne škole. To je vodič kroz čarobni svijet učenja kroz igru! Kwizard supermoći uključuju kvizove, flash kartice i tisuće objašnjenja kako bih savladali sve školske izazove.​

​Preko 150.000 korisnika u prošloj školskoj godini je koristilo naša rješenja za brzo i zabavno učenje. Od ove školske godine Kwizard pokreće revoluciju s mikroinstrukcijama koje će učenicima pružiti pristup verificiranim odgovorima uz detaljna objašnjenja čak i za matematiku, fiziku i kemiju. Pomoć u boljoj pripremi za testove ili kod pisanja domaće zadaće, jer Kwizard je najbolji školski frend.

​U međuvremenu skupljajte znanje u zabavnom kvizu koji vam donosi Kwizard.hr, platforma s kojom školarci uče uz kviz. Da naučene školske lekcije ne ispare brzo iz glave, uz Kwizard se može učiti i provjeriti školsko gradivo – a svi znamo da je neke lekcije ipak dobro ponoviti. Uz odgovor odmah dobiješ i objašnjenje. Testiranje i učenje u jednom, ma odlično!

​Peti razred

 

​Šesti razred

 

 

​Sedmi razred

Komentara 1

BT
Branko_Trol
13:41 10.09.2023.

Nisam skolovala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije