Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LAŽNA UZBUNA'

Policiji izmislio da je otet na benzinskoj postaji i da leži u prtljažniku automobila

Zgrada postaje prometne policije Varaždin
Marko Jurinec/PIXSELL
27.05.2021.
u 19:56

Muškarac se predstavio lažnim imenom i prezimenom

Nazvao je policiju i rekao da je otet i da se nalazi u prtljažniku mercedesa zagrebačkih registarskih oznaka. No, pokazalo se da je sve to - izmislio.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo  optužnicu protiv 30-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog lažne uzbune. Terete ga da je 11. travnja 2021. u 1,15 sati, predstavivši se lažnim imenom i prezimenom, sa svog mobitela nazvao policiju i lažno dojavio da je otet na benzinskoj postaji u Varaždinu te da se nalazi u prtljažniku osobnog automobila marke mercedes zagrebačkih registarskih oznaka. Policijske ophodnje su odmah nakon zaprimljenog poziva krenule su u potragu na području Varaždinske županije.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Bizarni zakoni: Jeste li znali da je u Australiji ilegalno u kući imati više od 50 kg krumpira? Pogledajte još bizarnih zakona!

Ključne riječi

Komentara 1

AJ
ajetodoo
07:32 28.05.2021.

nadam se da su ga prebili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije