Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPOR MJERAMA

Policija istražuje anti-covid prosvjede diljem Hrvatske: Tko stoji iza njih i kakve se poruke šalju?

12.11.2021.
u 17:29

Samo je prosvjed u Sisku bio službeno prijavljen zbog čega su policijske uprave po županijama pokrenule istrage da utvrde odgovornost organizatora, a o svemu je obaviješteno Ravnateljstvo policije te Nacionalni stožer. Mnogi nagađaju da je "tihi" organizator konzervativna katolička udruga koju vodi Vice Batarelo. S prosvjeda diljem Hrvatske mogle su se čuti kontroverzne i uznemirujuće poruke dok se aktualnih epidemioloških mjera o okupljanju na javnom mjestu nije nitko držao, međutim motivi i organizacija prosvjeda variraju od grada do grada.

Komentara 110

Avatar StormRaider95
StormRaider95
17:36 12.11.2021.

Šta policija ima istraživati? I koje su to "uznemirujuće poruke"?

ZP
Zabranjen pristup
17:35 12.11.2021.

Policija istrazuje? Zasto? Jesu istrazivali paradu ponosa? A zaboravio sam da nju organiziraju politicari

DU
Deleted user
17:51 12.11.2021.

Podrška prosvjedima. To je demokratsko pravo svakog naroda pa i Hrvata. Osobno poštujem i cijepljene i one koji ne žele cjepivo. I kakve su ovo propusnice? Zašto ne govore o pomoći i savjetima u pandemiji? Ili bi umjesto ovoga trebala pisati da trebaju ljudi ostajati bez posla, da treba strogo kažnjavati one koji se ne žele cijepiti tako da ovrhom izgube imovinu pa ekipe istu tu kupe za trećinu vrijednosti? E, bome nikada nisam niti neću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?