Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆANJE STANOVNIŠTVA

Pod palicom MUP-a režira se useljenička politika Hrvatske, demograf: 'Meni je to nespojivo s njima'

Boris Šćitar/PIXSELL
18.01.2023.
u 09:30

Mora se promijeniti obrazac društvenog, javnog i gospodarskog života da bi iznjedrio nove okolnosti poticajne za povratak, a destimulativne za odlazak ljudi, kaže dr. sc. Dražen Živić

Komentara 8

ST
stefj
10:27 18.01.2023.

Hm, represivni organ treba spasiti demografsku sliku Hrvatske? Baš me zanima kako će to proći... Interesantna je i današnja situacija, ako si dio hrvatske dijaspore, onda se sudaraš s birokracijom i možeš čekati državljanstvo koje desetljeće, no ako si blizak s udrugama lijevog spektra, dobiješ državljanstvo na neviđeno, čak i ako nemaš nikakve veze s Hrvatskom.

DU
Deleted user
12:14 18.01.2023.

Blago Hrvatskoj kada joj JNA regruter vodi demografsku politiku...

DU
Deleted user
11:10 18.01.2023.

Tisuću puta prežvakana tema, redovito bez rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?