Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ujak iz pakla

Pod krov primio nećakinju s petero djece pa ih seksualno zlostavljao

'08.04.2009.,Osijek,Hrvatska - Veliki broj pedofila u Salvoniji i Baranji. Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
'Davor Javorovic/Vecernji list'
07.10.2011.
u 09:00

Optuženi je nećakinju tukao, prisilivši je na spolni odnos, a na spolni odnos prisilio je i njezine dvije kćeri od 10 godina

Primio je u kuću nećakinju i njezinih petero malene djece. Žena je s djecom pobjegla od nasilnog supruga i nije imala kamo otići.

Nasrnuo i na majku

Trebao se brinuti o njima, no uslijedio je pakao – na spolni je odnos, tereti ga se, prisiljavao desetogodišnju djevojčicu, a pipkao je i napadao i njezinu dvije godine mlađu sestru. Monstrum, 47-godišnji Slavonac, nije na tome stao. Nasrnuo je i na njihovu majku. Morala je spavati s njim ako je htjela krov nad glavom i hranu. Uza sve to, život u njegovoj kući bio je "začinjen" batinama, najodvratnijim vrijeđanjem te prijetnjama da će ih sve ubiti. Psihičkom i fizičkom zlostavljanju bila je izložena cijela obitelj. Šutjeli su i trpjeli. Nisu imali izbora. Rođak se, pak, vješto koristio njihovim strahom da će završiti na ulici.

Priča kao iz filmova strave trajala je gotovo dvije godine, od početka 2008. do kraja 2010. Ujak iz pakla nepravomoćno je osuđen na 11 godina zatvora na Županijskom sudu u Osijeku.

Prvih mjeseci nakon što mu je rođakinja pokucala na vrata i zatražila pomoć dobro se skrbio o njima. No, onda je, kako ga se tereti, iskoristio priliku kada mu nećakinje nije bilo kod kuće i bludničio nad njezinom najstarijom kćeri. Imala je tada tek deset godina. Kada bi ga malena odgurnula od sebe, zastrašivao ju je da će završiti u domu. Otišao je korak dalje i spopao je na spavanju te imao spolni odnos s njom. Torturu je ponavljao iduće dvije godine. Kada bi mu zaprijetila da će ga prijaviti ako ne prestane, rekao bi joj da će im svima oduzeti život. Jednom je pokušala nazvati policiju, ali uspio ju je spriječiti. Dok je ispunjavala njegove bolesne želje, bila je, za razliku od ostalih, pošteđena batina. U strahu, ponekad je, doznajemo, i pristajala na spolni odnos. Djevojčica čak ni majci nije ništa priznala.

Bešćutni je muškarac svoju pohotu kasnije zadovoljavao i bludničeći nad njezinom sestrom koja je u to doba imala također deset godina.

Proširilo se po mjestu

Stravična je priča izašla na vidjelo prije nekoliko mjeseci, navodno zato što se najprije proširila po mjestu pa je na kraju došla i do policije.

Optužnicom ga se teretilo za spolni odnos s djetetom, dva kaznena djela bludnih radnji, kao i za to da je zloupotrijebio položaj da bi nećakinju naveo na spolne odnose. Krivim je proglašen po sve četiri točke i osuđen na jedinstvenu kaznu od 11 godina iza rešetaka. Priznao je, neslužbeno doznajemo, strahote koje je činio, ali bez osobite doze kajanja, kao da ih nije ni svjestan.

Komentara 23

AC
acmilano
20:30 08.10.2011.

Bandit pita,sto branitelji imaju sa tim monstrumom.Sa njim mozda nista,ali ako su se borili za ovakvu pravdu,koja blago osudjuje divljake,e onda je to druga stvar...

PE
Pegaz
09:26 07.10.2011.

Kastrirat ga pa da nek pjeva borbene u sopranu

MO
modovisisajteMaraschino
10:52 07.10.2011.

dozivotna robija bez mogucnosti pomilovanja... i smjestiti ga u zatvor sa ubojicama i silovateljima i svima reci da je zlostavljac djece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije