Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđen

Pijani djed spotaknuo se na stubama i pao na unuka

hitna pomoć
PIXSELL
05.12.2011.
u 14:30

U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je dječak teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju. Nije u životnoj opasnosti

Četverogodišnji dječak teško je ozlijeđen kad je na njega pao pijani djed. U Čakovečkoj ulici u Pušćinama u nedjelju oko 18.30 sati 50-godišnjak je pod utjecajem više od dva promila alkohola u naručju nosio unuka. Izlazio je iz kuće i spotaknuo se na stubama te pao na dječaka.

U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je dječak teško ozlijeđen te je operiran i zadržan na liječenju. Nije u životnoj opasnosti. Navodno mu je slomljena bedrena kost.

Komentara 12

CH
chemica
14:55 05.12.2011.

Dobro da mu uz unuka nije palo na pamet nositi i upaljenu motornu pilu. Kakvi su to vrli roditelji koji alkosu ostavljaju da im čuva dijete? Nekakvi lokalni narkomani? Da, tada ni oblijana \"bejbisiterica\" ne izgleda baš toliko loše.

CO
como
15:08 05.12.2011.

Prokleti alkohol, krivac za mnoga zla. A opet da ga nema...

VE
velikazmija
16:25 06.12.2011.

miške ponovo na matematiku od koliko se godina kod tebe dečki žene od 40 onda si u pravu što ako se oženiio od22---23 god jeli to za tebe rom strava --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije