Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opisao simptome

Pernar tvrdi da zbog bolesti ne svjedoči protiv Hrvata: 'Sjeo sam na pod, nisam mogao stajati više'

Ivan Pernar
Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
17.05.2023.
u 11:20

Pernar tvrdi kako ima malariju te zbog toga ne može svjedočiti protiv Hrvata na sudu u Ndoli. Opisao je simptome

Ivan Pernar koji je danas trebao svjedočiti protiv osmero Hrvata na suđenju u Zambiji, tvrdi kako je prije nekoliko dana obolio od malarije. Objavio je to na svom Telegram kanalu 15. svibnja.

"Sreća u nesreći da nisam vC imao kod sebe jer bi inače tim liječio", napisao je, a ubrzo je objavio i video u kojem priča: "Spasio me djelatnik apoteke. Došao sam tražeći vitamin C, one neke male tablete, nemaju u prahu. I on mene pita što mi je. Ja kažem da mi se vrti u glavi i da imam laganu glavobolju. Imam bolove u zglobovima. I temperatura, drhtavica", naveo je i dodao da mu je ovaj predložio testiranje na malariju. 

"Dok sam bio u apoteci, sjeo sam na pod, nisam mogao stajati više", požalio se. Nekoliko minuta kasnije napisao je kako ne zna za sebe. Zbog bolesti, kaže, nije išao na ročište Hrvatima kojima na sudu u Ndoli traje ročište zbog sumnje u trgovanje ljudima u pokušaju. Tamo se trebao pojaviti kao svjedok optužbe. Na te informacije reagirale su i obitelji Hrvata jer im nije jasno kakve veze Pernar ima s njihovim slučajem.  

"Najviše me kod malarije iznenadila nagla pojava simptoma koji su dosta agresivni bili. Sad se pomalo oporavljam, trebao bi bit zdrav do sutra", napisao je jučer, a kasnije dodao kako će njegov iskaz na sudu biti u četvrtak ili petak.  Ivan Pernar poznat je protivnik obaveznog cijepljenja, a tvrdi da se vitaminom C može liječiti gripa. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar mrIvan
mrIvan
10:37 19.05.2023.

Zambijski sud je shvatio, malarični komarci su shvatili - koliko treba Hrvatima da shvate?

LO
Lokić
22:03 17.05.2023.

Možda mu je bolest poruka.

RA
Ramajana
14:28 17.05.2023.

Niste mogli stajati!? 😗 E, pa neka niste!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije