Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDER Nevjerojatan ljubavni život Nedjeljka Ilinčića (75) iz Miloševca kod Modriče

Ove ću se zime oženiti - 163. put!

Neđini trofeji:  Najljepša mu je, kaže, bila jedna Slovenka Jozefina, najvatrenija Ciganka Safa iz Tuzle, a najviše je volio Petru koja mu se sada želi vratiti...
import
25.10.2005.
u 17:30

MODRIČA – Nedjeljko Ilinčić iz Miloševca kod Modriče, u svome kraju poznat pod nadimkom Neđa, iza sebe ima 75 godina života i 162 sklopljena braka!
Njegovi ljubavni uspjesi i brodolomi mogli bi se naći u Guinnessovoj knjizi rekorda jer Neđa, koji je zašao u godine kada je muškarcu draža čašica dobre rakijice od mlade žene, trenutačno slobodan muškarac namjerava još ove zime uploviti i u 163. bračnu luku.

Međutim, na velikim je ljubavnim mukama jer se ne može odlučiti hoće li zimu u toplom krevetu provesti s Janjom ili Dragicom iz Gradačca, ili pak s Petrom, svojom bivšom ženom s kojom ima troje djece, a koja mu se želi vratiti.
– Ako se s njom ne pomirim, zimu neću čekati sam – odlučan je Neđa, kojeg u tome kraju svi znaju kao velikog i uspješnog bosanskog Don Juana.

Reći će da bi se njega trebale sjećati i žene iz Hrvatske, jer je jedno vrijeme, nakon povratka iz Njemačke, kao konobar radio u porečkoj “Plavoj laguni”. Svugdje gdje je boravio Neđa nije gubio ni trenutak vremena već je osvajao žene, pa su njegove bivše družice bile svakojakih nacija i, kako kaže, lijepe, ružne, mršave, debele, visoke, niske, plave, crne, smeđe...
– Nisam gubio ni jedan trenutak. Oženim se jednom, a istog dana zavedem drugu. S nekima sam bio po tjedan dana, s nekim mjesecima, a s nekima i pokoju godinu.

Većinu sam vodio pred matičara, ali budući da je država bila spora, dok sam čekao razvod s jednom, u međuvremenu sam se ženio i nekoliko puta – priča Neđa, čiju brzinu zavođenja i ženidbe nisu mogli pratiti sudovi koju su razvrgavali njegove brakove.
U prvi brak ušao je s 15 godina, ali ne svojom voljom. Roditelji su mu doveli 20 godina stariju Joku, bogatu jedinicu, od koje je pobjegao tijekom prve bračne noći. Najljepša mu je, kaže, bila jedna Slovenka Jozefina, najvatrenija Ciganka Safa iz Tuzle, a najviše je volio Petru koja mu se sada želi vratiti.

– Mađaricu Ankicu Šundov zaprosio sam na vojničkoj straži. Ona je bila u svome vinogradu, a ja držao stražu – priča Neđa o najneobičnijoj svojoj prosidbi.
Svoj ljubavni život opisao je u knjizi koja mu je izgorjela. No, unatoč tome što nema popisa, on se svake svoje žene sjeća vrlo dobro, a mnoge od njih još mu se smiješe s fotografija koje drži u svojoj kući.


Za ljubavnu magiju - krilo slijepog miša!

Nedjeljko Neđa Iliničić, najpoznatiji bosanski zavodnik, ima svoje metode zavođenja žena. Osim uobičajenih metoda, koje koristi svaki muškarac, on to radi i uz pomoć krila slijepog miša. – Preko njegova vrha “strijeljao” sam sve one koje su mi se svidjele pravo u oči. I uvijek je upalilo – priča o svojoj ljubavnoj magiji Neđa. Nju ne koristi samo za svoje potrebe, nego i za sve one neženje koji od njega zatraže pomoć. Svojom ljubavnom magijom je, prisjeća se, osvojio Janju iz Garevca, Janju iz Dobrinje, Todu iz Slatine, Daru iz Obudovca i druge svoje ljepotice.


U 60. godini dobio i blizance

Neđa je roditeljsku radost osjetio 14 puta. Sve te brojne žene rodile su mu četrnaestero djece, a posljednji put otac je postao prije 15 godina; u svojoj šezdesetoj dobio je blizance - Klaudiju i Pavla. – Bosu je rodila Mara iz Županje, Dragicu - Mara iz Grebnica, Gojka - Ljubica iz Zabrđa, Iliju - Ljubica iz Svilaja, Mihajla i Đorđa - Petra s Majevice, Miru - Mitra iz Blata kod Tuzle.... – prisjeća se imena svoje djece i njihovih majki Neđa zavodnik.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije