Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema poskupljenja

Ostojić: Nisam govorio o pušenju i zasad neće biti promjene zakona

\'09.11.2011., Zagreb - Gastroenterolog i SDP-ov zastupnik prof. dr. Rajko Ostojic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL\'
Davor Puklavec/Pixsell
10.01.2012.
u 16:10

Ne znam od kuda ove konstrukcije s mojom navodnom izjavom jer u zadnje vrijeme nisam nigdje i ništa pričao o pušenju – kazao je Rajko Ostojić

Nakon medijskih napisa prema kojima je ministar zdravlja Rajko Ostojić najavio potpunu provedbu Zakona o zabrani pušenja čime bi došlo i do velikog poskupljenja duhanskih proizvoda, čini se da do toga ipak još neće doći.

Naime, Ostojić je za Poslovni dnevnik kazao da nikada nije izjavio takvo što.

– Ne znam od kuda ove konstrukcije s mojom navodnom izjavom jer u posljednje vrijeme nisam nigdje i ništa pričao o pušenju – kazao je Rajko Ostojić te potvrdio da za sada neće biti promjene zakonske regulative.

Komentara 20

SA
Sapientinus
17:33 10.01.2012.

Ispada, na koncu, da niti jedan ministar nije ništa kazao. Vražji novinari - samo izmišljaju!

JU
juragladni
16:49 10.01.2012.

Ajde probajte uvesti dodatne trošarine na cigarete pa ćete opet čuti Jakovčićeve pulene kako se napada Istra. Baš me zanima tko bi se usudio opaliti po TDR-u?

PA
Pajdo
17:32 10.01.2012.

Ovaj ne vodi u evropu vec nazad na BBalkan i zove sebe Obrazovanim???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije