Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Optužni prijedlog za zaigrana gosta Hloverke Novak-Srzić

hloverka
Arhiv VL-a
06.11.2009.
u 15:55

Muškarac se zabavljao na momačkoj večeri njezina sina, a oko ponoći se “zaigrao” i na balkon iznio zastavu na kojoj je u bijelom polju pisalo Torcida. Oko grba isticalo se slovo “U”.

ZAGREB – Policija je Prekršajnom sudu podnijela optužni prijedlog protiv 38-godišnjaka koji je 8. listopada postavio zastavu s ustaškim znakovljem na balkonu stana HTV-ove urednice Hloverke Novak-Srzić.

Muškarac se zabavljao na momačkoj večeri njezina sina, a oko ponoći se “zaigrao” i na balkon iznio zastavu na kojoj je u bijelom polju pisalo Torcida. Oko grba isticalo se slovo “U”.

Tako je dovršena istraga pokrenuta zbog uznemirenih građana. Optužni je prijedlog podnesen redovitim putem zbog prekršaja iz članka 5 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 11

TE
tepčin
12:20 08.11.2009.

\"Ustaško znakovlje\"? Uznemireni građani? Ali ja nisam vidio nekakvo napisano, da je to znakovlje? Izgleda, da netko dobro pozna historiju a ne povijest!?

SO
Somelier
17:04 06.11.2009.

Da se riješimo svih tih nebuloza, potrebno je da iz naše abecede izbrišemo slovo \"U\". Ako bog da za 104 dana imamo šanse da iziđemo iz drugoga svjetskoga rata pa će nadam se stime biti zaboravljeni ustaše i partizani. Jedino ako nam predsjednik bude; Josipović,Vidošević ili Pusička onda smo tamo gdje smo i sada.U banani da ne kažem u narodnome žargonu.

Avatar beg
beg
08:29 07.11.2009.

pa da nema ona kakve veze sa U nebi bila tu gdje je sad ovo je samo od sebe izaslo na vidjelo da se vidi ko vodi ovu danasnju hrvatsku u propast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije