Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svim hrvatskim poštama

Od 3. svibnja u prodaji poštanska marka s likom Gojka Šuška

Gojko Šušak
Foto: Hrvatska pošta
1/2
24.04.2023.
u 17:13

Marka će bit u prodaji od 3. svibnja a istoga će se dana u dvorani Vatroslav Lisinski održati i komemoracija za pokojnog Gojka Šuška

Od 3. svibnja ove godine, u svim hrvatskim poštama moći će se kupiti poštanska marka s likom ratnog ministra obrane i hrvatskog političara, pokojnog Gojka Šuška. Povod tiskanja ove poštanske marke je obljetnica smrti Gojka Šuška. General Ljubo Ćesić Rojs objasnio je za Dnevno.hr kako je došlo do ove odluke.

"Iz Hrvatske pošte su me kontaktirali još prije tri mjeseca kada su mi najavili tiskanje marke, pa sam ih spojio s obitelji i sada vidimo rezultate. Svi koji su je vidjeli slažu se da sjajno izgleda i htjeli bi je imati. Marka je u prodaji od 3. svibnja a istoga će se dana u dvorani Vatroslav Lisinski održati i komemoracija za pokojnog Šuška", otkriva Rojs uz napomenu da je pokrovitelj komemoracije Vlada RH i HDZ.

Ključne riječi

Komentara 6

KR
Krolo
12:48 27.04.2023.

Treba pljunut na marku, pa zalipit.....

DZ
Dzin
18:58 25.04.2023.

O mrtvima sve najbolje, iako....

KI
Kinger
20:28 24.04.2023.

Šušek Gojko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije