Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debeljak ih pozvao

Nitko od kandidata za gradonačelnika Splita nije došao u škver. Upitna je sudbina 1500 radnika

03.06.2022.
u 12:10

Situacija u kojoj se nalazimo prouzročena je višom silom, odnosno ratom u Ukrajini, koja se nadovezala na pandemiju COVID-19 i njezine posljedice, napisao je glasnogovornik Brodosplita

Komentara 6

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:03 03.06.2022.

Nase drustvo je jos mentalno duboko u komunizmu balkanske vrste. Tu je poduzetnik uvjek pokvareni neprijatelj protiv kojega se mora ratovati i kojemu se mora maksimalno nastetiti. Najvaznije su one najnize strasti zavist, ljubomora i zadovoljstvo kada se nesto unisti ili da netko propadne. Makar sve to i na stetu drustva, drzave , grada, radnika. Ko te pita, nek samo propadne svejedno sa kojim posljedicama.

Avatar Marko
Marko
12:53 03.06.2022.

Radnici Brodosplita 90% indijci i pakistanci,svi na određeno...

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:33 03.06.2022.

Uprava pozvala političare da daju pare kada je krenulo loše, a debeli prošle godine napravi sam sebi jahtu od 100 mil eura a država plati penale od 95 mil eura. Pase jahta nekako ispala besplatna za debelog, tko je too omogućio treba ispitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?