Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prenijeli parodiju

Nisu shvatili šalu pa proglasili Kim Jong-una najseksi muškarcem

kim jong-un
AFP/PIXSELL
27.11.2012.
u 18:32

People's Daily prenio je vijest o lažnoj tituli koju je osvojio sjevernokorejski vođa

Američki satirički list Onion proglasio je sjevernokorejskog vođu Kima Jong-una za najseksi muškarca 2012. godine. Mlađahni državnik tako se pridružio Basharu al-Assadu, Bernieju Madoffu i drugima koji su tu titulu osvajali prijašnjih godina.

Da stvar bude zanimljivija, novinari glasila Komunističke partije Kine People's Daily nisu shvatili da je riječ o šali, pa su mrtvi-ozbiljni prenijeli vijest. Naveli su čak i obrazloženje u kojemu ekipa iz Oniona objašnjava zašto je baš Kim Jong-un osvojio njihova srca.

"Sa svojim divnim, zgodnim, okruglim licem, dječačkim šarmom, jakom, čvrstom građom, ovaj srcedrapatelj iz Pyongyanga je san svake žene. Blagoslovljen ozračjem moći koje prekriva nesumnjivo slatku, maznu stranu, Kim je uredništvo ovih novina doveo do ushićenja svojim smislom za modu, kratkom šik-frizurom i, naravno, tim poznatim smiješkom", napisali su Amerikanci, a prenijeli Kinezi.

Kako bi udovoljio žudnjama ženske populacije, People's Daily je vijest popratio galerijom od ni manje ni više nego 55 Kimovih fotografija koje prikazuju vođu kako jaše konja, maše masama, obilazi trgovine...

>> 20-metarskim slovima uklesali slogan u čast Kim Jong-unu

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Startrack
19:23 27.11.2012.

"Nije lip al je tip"

OB
-obrisani-
20:38 27.11.2012.

a ljubičica bela s" lepom kapom ljubavi i mira "?

IC
ice12
20:41 27.11.2012.

Novinarima padne na pamet svaki vrag. Lijep ko panda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije