Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO PRIJAVU

Neviđeni incident u restoranu brze hrane: Zbog ovog poteza zamjerio se mnogima

Napad u Burger Kingu
Foto: LiveLeak
06.08.2020.
u 13:06

Zbog ''previše začinjenih'' pilećih medaljona Austin Addison optužen je za uznemiravanje te je zaradio i kaznenu prijavu.

Neobična situacija dogodila se u popularnom Burger Kingu kada je jedan od kupaca napao zaposlenika rekavši da su njegovi nuggetsi tj. pileći medaljoni previše začinjeni. 

Cijeli se incident dogodio 27. srpnja, a snimke prikazuju nasilnu svađu u Burger Kingu u Pittsburghu. Nasilni kupac prijetio je radniku, a naposljetku ga je i ošamario te izašao iz restorana. Nadzorne kamere sve su zabilježile. 

Radnik mu je pokušavao reći da ga snimaju kamere, ali kupca to nije interesiralo. Dodao je i kako je bolje da se makne od njega jer bi on sam mogao završiti u zatvoru do kraja života. 

Zbog ''previše začinjenih'' pilećih medaljona, Austin Addison optužen je za uznemiravanje te je zaradio i kaznenu prijavu.  
 

Komentara 6

Avatar Hrvat300
Hrvat300
14:06 06.08.2020.

Kazneno te prijaviti može svaka budala pa i za krivi pogled,prijava nije optužnica a pogotovo nije presuda.Razlika između ovo troje je ogromna.Svako od nas može danas bilo koga za bilo što prijaviti a i prijavljeni napraviti kontra prijavu.Ovo je gore inače klasični napad na radnika od strane stoke.

ED
edvardl
15:50 06.08.2020.

Maloprije bilo 6 komenara, sad ih je tri...ovi komunistički komesari brišu svaki drugi komentar, baš ste jadni...

MC
McDonaldTrump
16:02 06.08.2020.

Dogadaj od najvise vaznosti za Hrvatsku, narod od tada vise nemoze da spava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije