Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO PRIJAVU
Povratak na članak

Neviđeni incident u restoranu brze hrane: Zbog ovog poteza zamjerio se mnogima

Zbog ''previše začinjenih'' pilećih medaljona Austin Addison optužen je za uznemiravanje te je zaradio i kaznenu prijavu.

Komentari 6

Avatar Hrvat300
Hrvat300
14:06 06.08.2020.

Kazneno te prijaviti može svaka budala pa i za krivi pogled,prijava nije optužnica a pogotovo nije presuda.Razlika između ovo troje je ogromna.Svako od nas može danas bilo koga za bilo što prijaviti a i prijavljeni napraviti kontra prijavu.Ovo je gore inače klasični napad na radnika od strane stoke.

VL
ED
edvardl
15:50 06.08.2020.

Maloprije bilo 6 komenara, sad ih je tri...ovi komunistički komesari brišu svaki drugi komentar, baš ste jadni...

VL
MC
McDonaldTrump
16:02 06.08.2020.

Dogadaj od najvise vaznosti za Hrvatsku, narod od tada vise nemoze da spava.

VL
DU
Deleted user
15:50 06.08.2020.

ništa strašno samo ih je upozorio da otpuste zaposlenicu koja je bila u zatvoru zbog razbojništva a po ponašanju djeluje kao probation officer

VL
HR
hrxxx111
13:45 06.08.2020.

Sto je tu cudno. Takva maltretiranja dozivljavaju blagajnice u Hrvatskoj svakodnevno. Vecinom su s druge strane rvatine i branitelji koji pobjegnu kroz vrata cim skuze da u trgovini ne rade samo zene. Zadnji je vikao na blagajnicu jer 3 tjedna kupuje cips koji mu se naplacuje 11.99, cijena cipsa je 4.99. Nema racune i dokaze (ni taj cips) ali ce nas tuziti inspekciji. Cim sam dosao lik se pokupio i otisao. Po tetovazama i godinama je za zakljuciti da je bio u HOSu ili Minkenu 90-h

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.