Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Netko bacio bocu sa zapaljivom tekućinom na vijećnicu u Puli. Zoričić: Zatečen sam

Pula: Na gradskoj vijećnici osvanula zastava LGBT zajednice
Srecko Niketic/PIXSELL
05.06.2023.
u 13:16

Policija i dalje traga za počiniteljem ovog vandalizma, a o svemu se oglasio i gradonačelnik Pule Filip Zoričić

Ove je nedjelje nepoznati počinitelj bacio bocu sa zapaljivom tekućinom na gradsku vijećnicu na Forumu u Puli, izvijestila je ovog ponedjeljka istarska policija. Sve se dogodilo oko 1,50 sati, a ozlijeđenih ni štete nije bilo. 

Policija i dalje traga za počiniteljem ovog vandalizma, a o svemu se oglasio i gradonačelnik Pule Filip Zoričić. 

– Ostao sam zatečen informacijom o ovom događaju. Takvo divljaštvo nespojivo je s Pulom i presedan je u novijoj povijesti našeg grada. Koji god da je motiv počinitelja, nasilje i vandalizam usmjereno na jednu od najljepših zgrada koje baštinimo nedopustivo je. Protest i nezadovoljstvo se može pokazati na puno drugih načina koji ne predstavljaju opasnost ni za koga. Dok traje policijska istraga, više ne mogu reći, osim da se nadam što skorijem otkrivanju počinitelja. Vjerujem da će ovo ostati samo izoliran slučaj, poručio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Prometna nesreća u Medarskoj u Zagrebu

Komentara 1

BE
Berri
13:38 05.06.2023.

To je trebalo već biti riješeno! Grad je pod kamerama i počinitelji se mogu odmah otkriti osim ako ne dolaze iz uglednih obitelji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije