Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči referenduma

Kocsis na poprsju ispisala - protiv, Nataša Janjić se rasplakala!

nataša janjić,ivana roščić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
29.11.2013.
u 23:20

Nakon odigrane predstave ''Fine mrtve djevojke'' u Gavell, pri trećem izlasku pred publiku pridružio se i redatelj Matanić koji je u jednom trenutku razotkrio poprsje glumice Nele Kocsis (koja u predstavi glumi prostitutku) na kojem je velikim crvenim slovima bilo ispisano: "PROTIV".

Mada predstava kazališta Gavella "Fine, mrtve djevojke" već deset i pol mjeseci (a prije je to učinio i istoimeni igrani film) na bolan i tragičan način pokazuje do čega sve može dovesti nepoštivanje, netolerancija i mržnja prema drugačijima, glumci te predstave večers su, zajedno s njenim redateljem Daliborom Matanićem, poslali i svoju poruku uoči predstojećeg referenduma o braku. A poruka je bila začinjena i suzama glumice Nataše Janjić Lokas.

Nakon završene predstave, naime, pri izlasku glumaca na poklon svi su u publici mogli primjetiti da je lice glumice Nataše Janjin Lokas uplakano. Nataša u predstavi igra lik studentice lezbijke koja zbog svoje seksualne orijentacije doživljava osudu i izgon iz obitelji, a tragično završava nakon što njenu ljubavnu vezu sa drugom studenticom (Ivana Roščić) otkriva njihova okorjela stanodavka (Biserka Ipša). No, nije to jedina tragedija u predstavi.

Nakupljeni bijes, frustracije, ljubomora, mržnja, patnja i bol ostavili su još neke žrtve. Stoga su, za vjerovati je, predzadnju večer prije održavanja referenduma o ustavnoj definiciji braka glumci "Finih, mrtvih djevojaka" odlučili poslati i svoju dodatnu poruku. I tako se glumcima nakon odigrane predstave pri trećem izlasku pred publiku koja je pljeskala pridružio i redatelj Matanić koji je u jednom trenutku razotkrio poprsje glumice Nele Kocsis (koja u predstavi glumi prostitutku) na kojem je velikim crvenim slovima bilo ispisano: "PROTIV".

Predstava "Fine, mrtve djevojke" igra i večer uoči nedjeljnog referenduma.

>>Referendum učvršćuje osnovne institucije društva: brak i obitelj

Komentara 78

X3
xstone 35
08:12 30.11.2013.

Plakala je i Lokasova prva žena kada joj je Nataša Jonjić razorila brak, da li je Nataša tada mislila na njihovu djecu... ZA

Avatar delminium
delminium
08:24 30.11.2013.

Toliko njih protiv a narod će preko 90% biti ZA!

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:22 30.11.2013.

Nataša razorila si brak i ostavila ženu sa troje djece,kako te nije sram glumiti žrtvu !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije