Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nužan masovni izlazak

Najvažniji izbori za Hrvate u BiH od Daytona: Komšić i 'građanske stranke' najavili novo preglasavanje

01.10.2022.
u 23:20

Željko Komšić četvrti put namjerava s bošnjačkim glasovima ući u Predsjedništvo BiH, a u kampanji je potencirao sukob sa Zagrebom.

Ključne riječi

Komentara 53

DU
Deleted user
07:40 02.10.2022.

Tko hrvatima u Bosni bira predstavnika? Muslimani. Izborni zakon ne valja, to je očito. Zašto ga međunarodna zajednica ne mijenja? Zato, jer postoji važna pozadina, ali što je to u pozadini?

NV
NARODNA VOLJA
07:15 02.10.2022.

podrška hrvatskim nacionalistima i domoljubima okupljenih oko koalicije hrvatskog narodnog sabora

PV
prcko.vita
08:43 02.10.2022.

Hrvata u BiH već odavno nema, to jeste ima samo u tragovima, pa samim time možete sami sebi izračunati rezultate ovih izbora. Samo iz Bosanske Posavine je genocidnom politikom Srba izbrisano cca 300.000 Hrvata, postoje popisi stanovnišva 1991. i danas, sve transparentno. Na žalost, Hrvatskoj nikada nije bilo briga za takav pogrom i nestanak Hrvata, sve ostalo je povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?